CAD downloads bij Blickle

Eenvoudig en snel downloaden zonder wachtwoord

De CAD download van Blickle werd opnieuw georganiseerd. U kunt zich vanaf nu op elke productpagina in de CAD-zone aanmelden.

Wanneer u al geregistreerd bent, is uw gebruikersnaam ook geldig voor de login. U hoeft zich niet opnieuw te registreren. Het wachtwoord heeft u niet meer nodig. Wanneer u nog geen CAD-toegang heeft, kunt u zich hier registreren.

Wanneer u toegang heeft tot onze online shop voor wielen+zwenkwielen, dan heeft u automatisch ook toegang tot onze CAD-zone met uw e-mailadres. 

Voor het downloaden gelden de Blickle voorwaarden voor gebruik van de CAD-Service.

Hoe werkt het?

 • CAD-handleiding-stap01-Blickle

  1ste stap - een product zoeken

  Klik bovenaan rechts op de loep. Voer in het tekstveld het gewenste product in.
  U kunt zowel zoeken op de productnaam (bijv. LRA-TPA 50G), de ID (bijv. 381640) of de EAN (bijv. 4047526381646).

 • CAD-handleiding-stap02-Blickle

  2de stap - productdetails oproepen

  Klik bij de zoekresultaten bij het gewenste product op de button "Details". U gaat nu naar de gedetailleerde beschrijving van het product.
  Hier kunt u nogmaals controleren of u het geschikte product hebt gevonden.

 • CAD-handleiding-stap03-Blickle

  3de stap - CAD login

  Door het invoeren van uw e-mailadres op de productpagina logt u zich in op de CAD-zone. Een wachtwoord heeft u niet meer nodig.

 • CAD-handleiding-stap04-Blickle

  4de stap - bestand downloaden

  Na het inloggen verschijnen in plaats van het login-veld de mogelijke CAD downloadformaten. Klik op het gewenste bestandsformaat. Daarna start de download onmiddellijk.
  De sessie wordt, afhankelijk van uw browserinstellingen, automatisch afgesloten. Het is mogelijk dat de sessie dagenlang actief blijft. Uitloggen is zelfs in die gevallen niet nodig.