Jubileum Walter Wager

Bedrijfsleider viert 40-jarig jubileum bij Blickle

Op 1 juli vierde bedrijfsleider Walter Wager zijn 40-jarig jubileum bij Blickle Räder+Rollen in Rosenfeld.

In zijn toespraak liet bedrijfsleider Reinhold Blickle de rijke carrière van Walter Wager de revue passeren. Walter Wager trad na zijn opleiding aan de Handelshogeschool van Württemberg op 1 juli 1974 in dienst bij de firma Blickle. Hij was amper 22 jaar oud toen hij hoofd van de boekhouding werd. Later werd hij benoemd tot afdelingshoofd van de dienst Financiën. Omwille van zijn expertise en zijn uitstekende technische kennis was hij vele jaren verantwoordelijk voor de leiding van het alsmaar groeiende bedrijf. In 1991 werd hem volmacht verleend, en op 10 januari 2005 werd hij naast Reinhold Blickle tot bedrijfsleider benoemd.

Reinhold Blickle loofde de verdiensten van de bedrijfsleider bij het op- en uitbouwen van de Blickle-groep. Blickle News - Blickle in de Top 100 Toen hij in 1974 in dienst trad, telde het bedrijf slechts 88 medewerkers wereldwijd; ondertussen stelt Blickle meer dan 700 mensen tewerk in 16 landen.

In zijn toespraak bedankte Walter Wager voor het jarenlange vertrouwen dat Reinhold Blickle en zijn familie in hem stelt. Zijn dank ging bovendien uit naar alle medewerkers voor de goede samenwerking in de afgelopen 40 jaar, en hij sprak de hoop uit nog enkele jaren bij Blickle aan de slag te kunnen blijven.