Update: Huidige situatie Coronavirus – Blickle nog steeds volledig beschikbaar

31.03.2020 - Om onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen, hebben we de afgelopen dagen verdere uitgebreide beschermingsmaatregelen genomen. Vandaag de dag werken veel van onze afdelingen, zowel in de administratie als in de productie, in twee ploegen. Waar mogelijk en zinvol is, laten wij onze mensen thuis werken.

Deze maatregelen hebben echter geen invloed op onze leverprestaties en beschikbaarheid. Net als voorheen staan onze technische adviseurs klaar om u tijdens de normale kantooruren met raad en daad bij te staan. Onze productie verloopt normaal in alle productiegebieden en de aanvoer van materialen is tot op heden gegarandeerd. Op dit moment zien we nog steeds geen beperkingen in onze beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid.

Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om al onze klanten, leveranciers en medewerkers te bedanken voor hun bijzondere inzet en loyaliteit. Vooral in de huidige situatie is het van groot belang om samen sterk te staan en gezamenlijk door deze periode doorkomen.

We houden u op de hoogte en zullen zoals gewoonlijk beschikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden. Pas goed op uzelf en blijf gezond!

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

20.03.2020 - Naast de hoge kwaliteit van onze wielen "Made in Germany" en onze advisering, zijn het vooral de beschikbaarheid en de snelle leverbaarheid die onze reputatie en onze positionering als premiumfabrikant van wielen wereldwijd bewijzen.

Met betrekking tot de effecten van het coronavirus op de productie- of leveringscapaciteiten kunnen wij u informeren dat Blickle op dit moment de beschikbaarheid en snelle levering van onze producten kunnen blijven garanderen. Door het hoge productiebereik op onze locatie in Duitsland en de vooruitziende voorraadvorming van grondstoffen zien wij momenteel geen beperkingen in onze beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid.

Het spreekt voor zich dat de gezondheid van onze partners en medewerkers bij dit alles de hoogste prioriteit heeft. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we daarom al vergaande beschermingsmaatregelen genomen en volgen we de huidige ontwikkelingen op de voet.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zoals gewoonlijk via telefoon of e-mail.