online-shop blickle

De meest uitgebreide wielen+zwenkwielen shop van Duitsland gaat online

In zijn online shop biedt Blickle vanaf nu meer dan 30.000 wielen+zwenkwielen aan. Daarmee gaat de meest uitgebreide online shop voor wielen en zwenkwielen van Duitsland van start. Een programma dat gaat van geleidingswielen met 20 mm diameter tot zwaarlastwielen met een draagvermogen van 50 ton.

Bij de beschikbaarheidscontrole, die aan het onderdelenmagazijn van het logistiek centrum is verbonden, kunnen klanten de actuele status van hun levertermijnen zien. Dankzij het automatisch archiveren van documenten worden volgende bestellingen veel eenvoudiger. De klant moet achteraf enkel nog de nieuwe hoeveelheid invoeren. Alle aanwezige gegevens, inclusief de klantspecifieke prijzen, worden automatisch overgenomen. "Daarmee reageren we op een vraag van onze klanten, om op gelijk welk moment snel en eenvoudig te kunnen bestellen", aldus verkoopleider Werner Herre. "Voor vragen of speciale oplossingen staat onze klantenservice zoals steeds met competent advies ter beschikking."

De nieuwe online shop is voorzien van een interface naar de productfinder. Producten die daar werden geselecteerd, kunnen rechtstreeks in het winkelmandje worden geplaatst. Volledig nieuw zijn ook de driedimensionale PDF-bestanden. Die zijn beschikbaar voor nagenoeg elk product, en ze kunnen zonder registratie of aanmelding worden bekeken. Het grote voordel van de 3D-PDF's is dat wielen en zwenkwielen vanuit alle mogelijke hoeken en standen kunnen worden bekeken zonder dat een CAD-programma op de computer moet zijn geïnstalleerd.

 

 Hier kunt u zich registreren.