Revolutionaire mobiliteit voor aluminium profielsystemen

De nieuwe aluminium profielwielen van Blickle zijn flexibel, veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Aluminium profielsystemen zijn onmisbaar geworden in de moderne machine-, installatie- en apparatenbouw. Blickle heeft nu aluminium profielwielen ontwikkeld die deze systemen op het gebied van mobiliteit naar een nieuw niveau tillen. De gloednieuwe serie aluminium profielwielen van Blickle zet maatstaven op het gebied van flexibiliteit, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid.

De ingenieurs van Blickle hebben een omvangrijk standaardprogramma aluminium profielwielen ontwikkeld dat een bijna eindeloze reeks toepassingen dekt. De kern van deze ontwikkeling wordt gevormd door twee speciaal ontworpen montageplaten die voor een bijna universele aanpassing aan elk profiel zorgen. Dit innovatieve ontwerp belichaamt de essentie van eenvoud en functionaliteit. Het standaard assortiment omvat verschillende industriële wielen zoals bokwielen of zwenkwielen met en zonder rem.

Blickle biedt bovendien oplossingen voor omgevingen waar elektrostatische oplading moet worden vermeden. De elektrisch geleidende aluminium profielwielen garanderen niet alleen maximale veiligheid tijdens transport, maar stellen ook nieuwe normen op het gebied van betrouwbaarheid.