Blickle Academy

Met het motto ‘Moving Forward’ kondigt Blickle de oprichting van de Blickle Academy aan.

Onder het dak van de Blickle Academy moeten in de toekomst alle initiatieven op het vlak van ontwikkeling en bijscholing van personeel van de Blickle-groep worden gebundeld. De Blickle Academy zal daarbij fungeren als aanbieder van opleidingen voor alle medewerkers van Blickle en onze internationale distributeurs.

In de komende maanden en jaren wordt de Blickle Academy steeds verder uitgebouwd, en het aanbod van beschikbare opleidingen, trainingen en individuele bijscholingsmaatregelen stapsgewijs uitgebreid.

Naast de opleidings- en seminarruimtes en het Blickle Experience Center in het nieuwe administratieve gebouw, zal de Blickle Academy begin 2024 ook kunnen beschikken over moderne ruimtes in de voormalige ontvangsthal van het gebouw. Die zullen creatieve, trainings- en seminarruimtes bevatten, die zowel voor klassikale opleidingen en videoconferenties als voor web-based trainingen en gefocust leren zijn geschikt.

Met de Blickle Academy willen we de vaardigheden van onze medewerkers en zo ook van onze onderneming samen vooruit brengen, onder het motto van ‘Moving Forward’. Daarbij staat onze Blickle-visie altijd centraal: ‘To be the best wheel and castor manufacturer to work with’, oftewel de beste fabrikant van wielen zijn.

Voor meer informatie over onze doelen en actieterreinen nodigen we u uit om onze PDF-flyer over de Blickle Academy hier te downloaden.