Blickle Japan

Onze nieuwe vestiging in Osaka 

In de afgelopen 28 jaar heeft Nikkai KMO Co., Ltd met grote betrokkenheid en toewijding het merk Blickle succesvol vertegenwoordigd in Japan. Na overleg is gezamenlijk besloten om de activiteiten van Nikkai onder te brengen in een nieuwe distributiemaatschappij. Wij zijn dan ook zeer verheugd u Blickle Japan Wheels and Casters Corp. Ltd. voor te stellen, met het hoofdkantoor in Osaka.

Deze strategische beslissing brengt geen veranderingen met zich mee voor onze Blickle klanten. De heer Okamoto, managing director bij Nikkai, zal alle vragen en uitdagingen met dezelfde zorg blijven behandelen, maar nu in zijn nieuwe rol als managing director van de nieuw opgerichte Blickle onderneming in Osaka.

Met deze stap breiden we onze wereldwijde aanwezigheid uit naar 21 Blickle-vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Australië en Azië. Hierdoor zullen onze gewaardeerde klanten in Japan profiteren van nog kortere levertijden en zoals voorheen, van de technische expertise van Blickle, de wereldleider op het gebied van wielen.