G16 - de nieuwe algemene catalogus is er

635 pagina's wielen en zwenkwielen voor elk doel

Op pagina 635 in de nieuwe algemene catalogus kan iedereen het juiste wiel of zwenkwiel vinden voor zijn of haar individuele toepassing. Met 17 nieuwe wielseries en 74 nieuwe zwenkwielenseries is het aantal producten weer aanzienlijk toegenomen ten opzichte van de vorige catalogus. De G16 catalogus bevat 30 000 producten op ca. 635 pagina's. Niet alleen de series POTHS, ALB, en POBS zijn opgenomen in het standaardprogramma, maar ook nieuwe producten, zoals het kunststof wiel FLOW of wielen met het polyurethaan loopvlak Vulkollan®. Ook het uitgebreide programma hefwielenheeft nu een plaats gekregen in de nieuwe catalogus.

Aangezien het belang van antistatische en elektrisch geleidende wielen de laatste jaren aanzienlijk is toegenomen, heeft de nieuwe Blickle catalogus een eigen rubriek ‘Antistatische en elektrisch geleidende wielen’ ontworpen voor dit toepassingsgebied. Er is ook nieuws te melden over de zwaarlastwielen: Het zwaarlastwiel LSD-GSPO 500 PR scoort met een buitengewone belastbaarheid van 30.000 kilogram.
Maakt u zich zorgen over de veiligheid in uw productie? Dan hebben we een nuttige innovatie voor u. De Blickle FS voetbescherming is opgenomen in het standaardprogramma voor diverse behuizingseries.

Naast de standaardproducten heeft ook de categorie ‘Speciale oplossingen’ aanzienlijk meer ruimte gekregen in de nieuwe catalogus. Deze biedt een uitgebreid overzicht van veelgevraagde speciale oplossingen, remsystemen of wielsets gegeben. Ook onze modulair opgebouwde elektrische aandrijfsystemen van de serie Serie ErgoMove worden gepresenteerd. Als u dus belang hecht aan ergonomie op de werkplek en u zich zorgen maakt over de gezondheid van uw medewerkers, is het zeker de moeite waard om deze pagina's te bekijken.

Als u nog steeds niet vindt wat u zoekt in dit uitgebreide standaardassortiment, werken onze ontwerpers graag met u samen om een speciale individuele oplossing te ontwikkelen. U vindt een overzicht van reeds geïmplementeerde speciale uitvoeringen hier ook online, of deel uw wensen direct met ons via het contactformulier mit.