Blickle op de lijst van Duitse marktleiders

WirtschaftsWoche maakt de actuele index van de wereldmarktleiders bekend

Blickle verschijnt ook dit jaar in de ranking van wereldmarktleiders van de Universiteit St. Gallen. Het tijdschrift WirtschaftsWoche publiceerde de actuele index van wereldmarktleiders in een speciale uitgave.

BWL-professor Christoph Müller van de Universiteit St. Gallen onderzoekt de economie in Duitsland en publiceert jaarlijks de Duitse marktleiders. Hij heeft een rigoureus proces ontwikkeld waarin criteria zoals exportactiviteit, overzeese verkoop en bedrijfsgroei een belangrijke rol spelen. Volgens dit onderzoek zijn 450 bedrijven erin geslaagd om de nummer 1 te worden in hun branche.

Blickle is de leider op het gebied van wielen en zwenkwielen, meerbepaaldzwenkwielen voor zware lasten en steunrollen voor stapelaars. “De vermelding als wereldmarktleider is een nieuwe mijlpaal in onze bedrijfsgeschiedenis en een erkenning voor alle medewerkers in het binnen- en buitenland”, zo zegt bedrijfsleider Reinhold Blickle. “Tegelijk zien we het kwaliteitszegel ook als aansporing om verder te gaan op onze weg.”