Ons idee van service – onze klantenfilosofie.

Wij zijn er voor u.

Ondersteuning bij het selecteren van producten, in uw toepassing ter plaatse of via technisch informatiemateriaal op onze website – wij zijn er voor u via een breed scala aan communicatiekanalen en contactpunten! Persoonlijke contacten, een uitgebreide productcatalogus, brochures op maat van specifieke onderwerpen of technische CAD-bestanden – we vertrouwen op een competent aanbod van service en advies.

Contactpersoon Nederland

Contactpersoon Internationaal

Wielenraadgever

Wat bedoelen we met ‘voorlopende’ of ‘nalopende’ remsystemen? Hoe onderscheiden elektrisch geleidende wielen zich van antistatische wielen? Of hoe beïnvloeden de effecten van hitte en kou daadwerkelijk het draagvermogen?

Verschillende downloads

Bent u op zoek naar CAD-bestanden van onze wielen en zwenkwielen om ze op voorhand in uw ontwerp te integreren? Of wilt u meer weten over een specifieke productgroep uit onze catalogus? Misschien bent u ook op zoek naar de nieuwste persmap of wilt u informeren naar de certificaten die Blickle op de verschillende onderdelen onderscheiden voor de hoogste kwaliteit? Al deze informatie vindt u in ons Download-center.

Blickle CAD-Download

CAD-downloads

Snel, eenvoudig en gratis CAD-bestanden downloaden in verschillende indelingen.
Blickle brochures downloaden

Brochures en folders

Hier vindt u alle brochures en folders over de onderwerpen van bedrijven, producten en carrières.

Download catalogus hoofdstuk Blickle

Catalogushoofdstuk

Download afzonderlijke hoofdstukken uit de volledige catalogus met meer dan 30.000 artikelen als PDF-bestand.
Download certificaten

Certificaten

Hier kunt u onze certificaten op het gebied van kwaliteit, milieu en energie downloaden.

Voor leveranciers

Bent u geïnteresseerd om leverancier van Blickle te worden? Zowel ons inkoopbeleid als onze inkoopvoorwaarden vindt u onder de volgende link. Ons inkoopteam ontvangt graag uw telefoontje.