Bokwielen van Blickle voor elke toepassing

Voor elke toepassing het juiste bokwiel

Meer dan 30 standaard verkrijgbare bokbehuizing-series en meer dan 80 beschikbare wielseries in verschillende maten, materialen en draagvermogensklassen – Blickle biedt dus een zeer breed assortiment bokwielen op de markt aan. Bokwielen bestaan doorgaans uit een vaste bokbehuizing en een ingebouwd wiel. De bokbehuizing kenmerkt zich door het feit dat hij niet draaibaar is. Om deze reden zijn wagens vaak uitgerust met twee zwenkwielen, die het nemen van bochten mogelijk maken en tegelijkertijd, met de vaste wielen, een optimale richtingsstabiliteit mogelijk maken bij rechtdoor rijden.

Het uitgebreide leveringsprogramma van Blickle biedt bokwielen in plaatstaal, RVS en kunststof uitvoeringen met een draagvermogen tot 30.000 kilogram.

Bent u op zoek naar een specifiek product? Gebruik hiervoor onze productzoeker! Verfijn uw selectie met de verschillende filters en vind uw geschikte bokwiel.

Zwaarlast bokwielen

Zwaarlast bokwielen zijn speciaal ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen. Met hun robuuste ontwerp kunnen Blickle zwaarlast bokwielen lasten tot 30.000 kilogram vervoeren. De zwaarlast bokwielen zijn verkrijgbaar met hoogwaardige rubber, metaal, kunststof of polyurethaan loopvlakken en bieden daarmee de ideale mobiliteitsoplossing voor elke eis.

Bent u op zoek naar het juiste zwaarlast bokwiel? Met de Blickle product-finder kunt u filteren op uw individuele, productspecifieke eigenschappen en zo het grote aanbod terugbrengen tot slechts enkele relevante producten. Anders helpt uw persoonlijke adviseur u graag telefonisch met het zoeken naar het beste product voor uw toepassing.

Verbeterde ergonomie dankzij elektrisch aangedreven bokwielen

Met de ErgoMove-productlijn biedt Blickle ook elektrische aandrijfsystemen waarmee de bestuurder gemakkelijk en comfortabel kan duwen of trekken met een minimale inspanning tot 4000 kg. In vergelijking met handmatig duwen, wordt de fysieke belasting van de bestuurder tijdens intern materiaaltransport enorm verminderd. De ErgoMove-lijn is voorzien van bokwielen, die zorgen voor de nodige duwkracht door een elektrische aandrijving, en een geïntegreerde dodemansrem, die een veilige stand garandeert.

Bokwielen - Made in Germany

Marktleider zijn is een uitdaging – elke dag opnieuw. Ons pad: We produceren zelf – dit wordt weerspiegeld in de zeer hoge kwaliteit. U vindt bij ons dus zowel het gereedschap en de machinebouw als de staalverwerking. Op het hoofdkantoor in Rosenfeld worden behuizingen van plaatstaal, roestvrij staal en kunststof vervaardigd. Hetzelfde geldt voor de wielen, die ook in het volautomatische montageproces ter plaatse worden geproduceerd en gemonteerd.

Zijn er nog vragen? Uw persoonlijke contactpersoon helpt u graag bij de productselectie!