Onze visie

To be the best wheel and castor manufacturer to work with.

Het beste product

Als fabrikant van wielen, en mobiliteitssystemen staan wij voor kwaliteit "Made in Germany" en zien wij onszelf als leider op het gebied van kwaliteit en innovatie in onze branche. Onze producten bieden klanten maximale efficiëntie en investeringszekerheid door hun gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. We voeren dit motto consequent door bij productontwikkeling, productie en kwaliteitsbeheer. Wij maken gebruik van de modernste technologieën en creëren wieloplossingen voor alle markten door ons productassortiment voortdurend te ontwikkelen en te optimaliseren. 

De beste service

Wij willen onze klanten de beste service bieden. Uitgangspunt hierbij is om dicht bij onze klanten te zijn. Of het nu persoonlijk of digitaal is, Blickle is er voor haar klanten wereldwijd. Als familiebedrijf hechten wij ook veel belang aan de persoonlijke component van de moderne digitale communicatie. Onze klanten worden wereldwijd geadviseerd en ondersteund door gekwalificeerde, contactpersonen – snel, competent, betrouwbaar en vriendelijk. In combinatie met onze hoge productbeschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid zorgen zij voor de beste service voor onze klanten.

De beste oplossing

Ons doel is om voor elke toepassing de beste oplossing te vinden. Indien ons standaard assortiment van meer dan 30.000 wielen geen geschikt product biedt, ontwikkelen wij een  klantspecifieke oplossing. Of het nu gaat om nieuwe ontwikkeling of maatwerk – ons team van zeer gemotiveerde, ervaren en technisch competente medewerkers streeft ernaar om altijd de optimale oplossing te realiseren voor de transportwensen van elke klant.

De beste partner

Als familiebedrijf dat wereldwijd actief is, is Blickle zich bewust van haar verantwoordelijkheid ten opzichte van haar omgeving. Wij willen tevreden klanten en medewerkers en zetten ons in voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op ons hoofdkantoor in Rosenfeld en op onze internationale locaties. Duurzaamheid speelt voor ons een centrale rol, we handelen op een manier die het milieu beschermt en onze medewerkers in staat stelt zich te ontwikkelen in een positieve en moderne omgeving. Als moderne organisatie passen we ons dynamisch aan de veranderende omstandigheden. Onze omgang met onze klanten, leveranciers en medewerkers is gebaseerd op eerlijkheid, loyaliteit, respect en vertrouwen. Blickle staat voor een langdurige samenwerking met haar klanten, leveranciers en medewerkers en stelt klanttevredenheid en toekomstgerichtheid centraal in haar bedrijfsactiviteiten.

Onze missie

In samenwerking met onze klanten ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige, duurzame, gebruiksvriendelijke en innovatieve wieloplossingen om mensen over de hele wereld in staat te stellen allerlei soorten goederen, machines en transportsystemen veilig, efficiënt en ergonomisch te verplaatsen.