Blickle website presenteert zich in een nieuw jasje

Nieuwe webshop. Nieuwe Produktfinder. Nieuw ontwerp.

Het hoogtepunt van de nieuwe website is de nieuw ontworpen online shop. Enkele seconden na de registratie kunt u al beginnen met winkelen - zelfs in het weekend of op feestdagen. Dankzij ons live gegevensopvraag bent u altijd op de hoogte van welke producten beschikbaar zijn. Van de 24.000 producten zijn meestal meer dan 8.000 producten binnen één dag klaar voor verzending, nog eens 12.000 producten binnen 1-3 dagen binnen Europa. Een ander voordeel voor u: de verzendkosten zijn gratis voor winkelbestellingen vanaf € 500. Bovendien zijn uw gebruikelijke persoonlijke voorwaarden natuurlijk ook van toepassing in de nieuwe webshop. Met uw webshoptoegang heeft u ook het recht om CAD-bestanden van alle producten in verschillende formaten te downloaden. 

De nieuwe Blickle website heeft niet alleen een nieuwe look en feel gekregen, maar is ook gebruiksvriendelijker. Elke gebruiker vindt op deze nieuwe pagina wat hij zoekt. Of het nu gaat om het opnieuw ontworpen leveringsprogramma, de verbeterde zoekfuncties of de nieuw ontworpen produktfinder - de weg naar het juiste product is snel en eenvoudig.

In de produktfinder kunt u op drie verschillende manieren aan de slag, via het producttype, de productserie of het gebruik. In een tweede stap zijn talrijke filtercriteria – waaronder een aparte belastingscapaciteitscalculator – beschikbaar in de linker navigatiebalk om de selectie verder te verfijnen.

De nieuw ontworpen Wielenseries (voorheen leveringsprogramma) biedt gedetailleerde informatie en beschrijvingen van de afzonderlijke hoofdstukken van de catalogus en de daarin opgenomen series. Onderverdeeld naar product en montagetype kunnen de bijbehorende basisproducten in tabelvorm worden bekeken en van daaruit kunt u direct naar de betreffende wielen gaan. Voor iedereen die een overzicht wil krijgen van de Blickle productdiversiteit, is deze rubriek de juiste plek om te beginnen.

Ook het toepassingsgebiedheeft meer belang gekregen op de nieuwe Blickle website. De verschillende toepassingsgebieden voor wielen worden uitgediept met concrete voorbeelden en een gedetailleerde uitleg. Succesverhalen laten bovendien zien hoe en waar Blickle wielen worden gebruikt in specifieke toepassingen.

Een andere innovatie is de uitgebreide Raadgever. Deze is nu niet meer alleen beschikbaar als afzonderlijk PDF-bestand, maar is volledig geïntegreerd in de website. Het is absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen in het grote naslagwerk in de wereld van wielen!

CAD-downloads kunnen niet meer alleen rechtstreeks bij het product worden gedownload, maar op de nieuwe website ook via de centrale CAD-downloadservice. Hier hebt u de mogelijkheid om vijf verschillende formaten CAD-bestanden van elk product snel en gratis op uw computer op te slaan. Hebt u nog geen toegang? Hier kunt u zich Registreren.

Alle functies zijn ook beschikbaar op uw smartphone of tablet, zodat u de website volledig kunt gebruiken, zelfs als u onderweg bent.

De nieuwe website is gebaseerd op de nieuwste technologie en voldoet daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en prestaties. Niets staat dus snel en betrouwbaar surfen op de Blickle website meer in de weg.