Zwaarlastwielen voor elke toepassing

Zwaarlastwielen - zware ladingen met gemak verplaatsen

Blickle zwaarlastwielen "Made in Germany" zijn het toonbeeld van een enorm hoge kwaliteit en robuustheid en worden wereldwijd op de meest uiteenlopende gebieden gebruikt. Dit zijn vooral de sectoren van de intralogistiek en de machine- en installatietechniek. Hier is de productie van zwaarlastwielen vooral afhankelijk van ontwikkelingskennis, hoogwaardige componenten en een robuust ontwerp. Juist deze aspecten onderscheiden Blickle van de concurrentie in het brede standaard leveringsprogramma. Van zwaarlastwielen van polyamide, staal, met elastische massief rubberen banden of met polyurethaan loopvlak – de in de Blickle zwaarlastwielen ingebouwde wielen hebben een draagvermogen tot 50.000 kilogram en een diameter tot 1000 millimeter. Onze zwaarlastwielen zijn verkrijgbaar als zwaarlast bokwielen en als zwaarlast zwenkwielen.

Om een inzicht te krijgen van dit product assortiment, vindt u hieronder enkele verschillende zwaarlastwielen met de verschillende zwaarlast wielen:

 • Zwaarlastwielen 500kg
 • Zwaarlastwielen 1000kg
 • Zwaarlastwielen 2000kg
 • Compacte zwaarlastwielen
 • Zwaarlastwielen 500kg

  Zwaarlastwielen 1000kg

  Zwaarlastwielen 2000kg

  Onze zwaarlastwielen 2000kg worden meestal gebruikt voor toepassingen met een zeer hoog draagvermogen en speciale vereisten. Deze zwaarlastwielen worden vooral gekenmerkt door hun robuustheid en hoge kwaliteit en worden in de meest uiteenlopende gebieden gebruikt.


  Heb je zwaarlastwielen nodig met een draagvermogen van 2000 kg? Vind snel en eenvoudig uw zwaarlastwiel in onze product-finder.

  Compacte zwaarlastwielen : Robuuste mobiliteit voor zware ladingen

  Klein maar krachtig - dat zijn de compacte zwaarlastwielen van Blickle. Ook al zijn de zwaarlastwielen klein, ze verplaatsen zware lasten moeiteloos, zelfs in de krapste en meest veeleisende omgevingen.  Of het nu in magazijnen, werkplaatsen of industriële toepassingen is - met kleine zwaarlast zwenkwielen wordt het transport van zware goederen kinderspel.

  Ondanks hun compacte formaat bieden deze kleine zwaarlastwielen een indrukwekkend draagvermogen en stabiliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van robuuste wielen met een hoog draagvermogen, waardoor ze zelfs extreme belastingen aankunnen. Dankzij hun compacte ontwerp kunnen ze zelfs in de kleinste ruimtes worden gebruikt waar grotere wielen het zouden laten afweten.

  Dankzij hun hoogwaardige constructie en betrouwbare prestaties zijn compacte zwaarlastwielen de eerste keuze voor iedereen die een betrouwbare oplossing zoekt voor het transporteren van zware ladingen. Vertrouw op hun kracht, stabiliteit en mobiliteit om uw workflow te optimaliseren en uw ladingen veilig op hun bestemming te krijgen.

  Ontdek de wereld van de compacte zwaarlastwielen en ervaar hoe prestaties en compactheid hand in hand gaan - voor een efficiënte en soepele materiaalhantering in elke omgeving.

  De compacte zwaarlastwielen zijn verkrijgbaar met een schroefplaat en stalen draadstift.