Zwaarlast-wielen voor transportsystemen van Blickle voor elke toepassing

Zware lasten eenvoudig verplaatsen

Blickle-zwaarlastwielen "Made in Germany" zijn het toonbeeld van een enorm hoge kwaliteit en robuustheid en worden wereldwijd op de meest uiteenlopende gebieden gebruikt. Dit zijn vooral de sectoren van de intralogistiek en de machine- en installatietechniek. Hier is de productie van zwaarlast-wielen vooral afhankelijk van ontwikkelingskennis, hoogwaardige componenten en een robuust ontwerp. Juist deze aspecten onderscheiden Blickle van de concurrentie in het brede standaard leveringsprogramma. Van zwaarlast-wielen van polyamide, staal, met elastische massief rubberen banden of met polyurethaan loopvlak – de in de Blickle zwaarlast-wielen ingebouwde wielen hebben een draagvermogen tot 50.000 kilogram en een diameter tot 1000 millimeter. Om een overzicht te krijgen van deze verscheidenheid aan producten, vindt u in de volgende tabel zwaarlast-zwenkwielen met de verschillende wieltypes:

Veiligheid is topprioriteit 

Zwaarlast-wielen maken het niet alleen gemakkelijk om zware lasten te verplaatsen. Bovendien zorgen ze er met de juiste vergrendeling voor dat de hele toepassing uiterst veilig is. De volgende remsystemen zijn geschikt voor zwaarlasttoepassingen:

  • Voorloop-remsystemen (stop-top, rad-stop)
  • Naloop-remsystemen (stop-fix, rad-stop handbediend)
  • Vaste remsystemen (ideal-stop, central-stop)

Bent u door de veelheid van zwaarlast-wielen onder de indruk? Dan kan de Blickle-productfinder u wellicht helpen bij het zoeken. Daar kunt u filteren op basis van productspecifieke eigenschappen en op die manier de ruime keuze reduceren tot enkele relevante producten.

Speciale oplossingen op maat voor uw toepassing

Ons doel is om het juiste wiel te leveren voor elke vereiste. Met veel ervaring en competentie ontwikkelen wij samen met u uw zwaarlast-wielen op maat. U formuleert uw vereisten en we vertalen deze intern naar de realiteit – van de eerste tekening tot en met de daadwerkelijke productie. Blickle biedt hier door middel van managementsystemen, ultramoderne, geautomatiseerde productie- en testfaciliteiten evenals eerste onderdeel-, laatste onderdeel- en zelftests van de werknemer, een zeer hoge procesbetrouwbaarheid en kwaliteit ‘Made in Germany’.

Bent u op zoek naar het optimaal aangepaste zwaarlast-wiel voor uw toepassing? Neem dan contact op met uw persoonlijke contactpersoon.

Wilt u een overzicht ontvangen van speciale ontwerpen die al zijn geïmplementeerd? Bekijk dan onze succesverhalen.